'Sesin Gücüne Kulak Ver' Organizasyonu Dün Akşam Gerçekleştirildi

’Sesin Gücüne Kulak Ver’ organizasyonu, ajanslar, radyo yayıncısı kuruluşların sahipleri ve üst düzey yöneticileri ile birlikte tüm sektör paydaşlarını bir araya getirdi.

'Sesin Gücüne Kulak Ver' Organizasyonu Dün Akşam Gerçekleştirildi
Radyo, gelişen teknolojiye entegre olarak, gerek cep telefonlarından gerekse de diğer dijital platformlardan güçlü bir şekilde hayatta yer almaya devam ediyor. Bu mecra, gelecekte de herkes için vazgeçilmez olacağını gösteriyor. RİAK (Radyo Dinleme Hizmetleri Organizasyon, Tanıtım ve Yayıncılık Anonim Şirketi), Nielsen Araştırma Şirketi ve radyo ajansları iş birliğiyle, radyonun etkili bir mecra olduğuna reklamveren ve medya planlama ajansları nezdinde dikkat çekmek üzere renkli bir gece düzenledi.

‘Sesin Gücüne Kulak Ver’ sloganı ile 7 Şubat 2018 Çarşamba günü gerçekleşen organizasyon, yoğun katılım gördü ve radyo programcılarının mini söyleşilerine, performanslarına sahne oldu.

Organizasyonda ajanslar, radyo yayıncısı kuruluşların sahipleri ve üst düzey yöneticileri ile birlikte tüm sektör paydaşlarını bir araya getirdi. Gecenin sunuculuğunu ve moderatörlüğünü Burcu Esmersoy gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını ise RİAK Başkanı İlhan Uzundurukan yaptı. Ardından kürsüye gelen Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, konuklara seslendi. Reklamcılar Derneği Başkanı Nil Bağcıoğlu ve RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği) Başkanı Yusuf Gürsoy’un da konuşma yaptı.

Ünlü radyo programcıları Danilo Zanna ve Pascal Nouma, Fatih Yıldırım, Cem Arslan, Mesut Süre, Polat Labar, Nihat Sırdar ve Zeki Kayahan Coşkun’un sahne performanslarıyla damga vurduğu gece, beğenilen Sanatçı Işın Karaca’nın verdiği konserle sona erdi.
Kaynak: İHA