Şaphane Protokolü, DPÜ Meslek Yüksekokulu İçin Tek Vücut

Kütahya’nın Şaphane ilçe protokolü, DPÜ Meslek Yüksekokulu’na açılacak yeni bölümler ve onaylanan ek bina yapımı konularını görüşmek için Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Şaphane Protokolü, DPÜ Meslek Yüksekokulu İçin Tek Vücut
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır, ’’Belediye Başkanımız Rasim Daşhan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis üyemiz ile birlikte Şaphane heyeti olarak Rektörümüz Remzi Gören ve Yapı İşleri Daire Başkanı Ömer Köse’yi ziyaret ettik. Rektörümüze yeni açılacak Sosyal Hizmetler Bölümü için teşekkür ettik. Üniversitemize tahsis edilen yeni ek hizmet binamızın restorasyonu için desteklerini istedik. Meslek Yüksekokulumuzun daha iyi yerleri gelmesi adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Rektörümüz desteklerini esirgemeyeceklerini belirttiler.Kendilerine ilçemiz adına teşekkür ederiz’’ dedi.

Şaphane’nin gelişmesi için Meslek Yüksekokulu’nun öneminin farkında olduklarını belirten Belediye Başkan Rasim Daşhan, ’’Açılacak yeni bölümlerle öğrenci sayımızda 200 kişilik artış olacak. Ayrıca okulumuz ek bina ile daha kapsamlı ve verimli hale gelecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

(YD-EFE)
Kaynak: İHA