Nevşehir'den Kısa Kısa

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, kentteki gençleri vakfın etkinliklerine katılmaya davet etti.

Ellialtı, yaptığı açıklamada, vakıflarının temel amacının erdemli gençler yetiştirmek olduğunu belirtti.

TÜGVA'nın, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalıştığına işaret eden Ellilatı, "Vakfımızın faaliyet alanları her kesime hitap edecek şekilde düzenlenmiştir. Çeşitli etkinliklerle gençler geleceğe hazırlanıyor. Bütün genç kardeşlerimizi vakfımıza üye olmaya bekliyoruz." dedi.

- Belediye personelinden kan bağışı

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan personel, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Nevşehir Belediyesi ile Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, 65 personel Belediye Makine İşletme Müdürlüğü hizmet alanına kurulan stantta, kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, il genelinde çeşitli kurumlarla yapılan işbirliği kapsamında, haftanın belirli günlerinde kurumlarda oluşturulan stantlarda kan bağışı aldıklarını vurgulayarak, ayrıca il merkezi ve ilçelerde de konaklayan Kan Bağış Otobüsü aracılığıyla da vatandaşlardan kan bağışı aldıklarını belirtti.

- NEVESOB Başkanı Ördü'ye ziyaret

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı (NEVESOB) İsmail Ördü'yü ziyaret etti.

Ördü tarafından makamında ağırlanan heyet, kentte yürüttükleri çalışmalar ve düzenledikleri organizasyonlar hakkında bilgi verdi.

Türker ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Ördü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuklarına çalışmalarında başarı diledi.

Kaynak: AA