Nazilli'nin Yeni Vergi Dairesi Ağustos 2018'De Tamamlanacak

Yapımına Eylül 2016’da başlanan yedi katlı Nazilli Vergi Dairesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Nazilli'nin Yeni Vergi Dairesi Ağustos 2018'De Tamamlanacak


Seçildikleri günden bu yana Aydın’a hizmet için çok çalıştıklarını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli’ye ne söz verdilerse yaptıklarını söyledi.

Her alanda hazırlanan projelerin arkasında durduklarını ifade eden Milletvekili Öz, “Geçen üç buçuk yıllık sürede Aydın’a hizmet için çalıştık. Türkiye’nin gelişiminin yerelden başlayacağı bilinciyle çok sayıda proje hazırlayarak ilimizin refahı, gelişmesi ve kalkınması için ayrım gözetmeksizin çalıştık. Memleketimizin kalkınmasında en fazla pay sahibi olan vergi mükelleflerine daha iyi şartlarda ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla Nazilli’nin yıllardır kangren olan bir sorununu, Allah nasip ederse Ağustos 2018’de tamamen çözmüş olacağız” dedi.



“Yeni bina 6 milyon TL’ye malolacak”

2016 yılında yapımına başlanan yeni hizmet binası inşaatının 23 ayda tamamen bitirileceğini belirten Öz, “İhaleye verilmesinin ardından 09 Eylül 2016 yılında yapımına başlanan Nazilli Vergi Dairesinin yeni binası 09 Ağustos 2018’de tamamlanacak. Gelir İdaresi Başkanlığınca yatırım programına alınmış ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale edilmiş olan, yaklaşık 6 milyon liraya malolacak 7 katlı binanın büyük bölümü tamamlandı. Binanın inşaat süreci bitinceye kadar yapılacak çalışmalar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından takip edilmektedir. Nazillili vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA