'Müzeyyen' Gala Gösteriminde Sanatseverlerle Buluştu

Türk sanat müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın yaşamı ve unutulmayan şarkıları, üçüncü ölüm yıl dönümünde sahneye taşındı.

Sarıyer'deki Uniq Hall'de izleyiciyle buluşan tek kişilik müzikli gösteride Senar'ı, başarılı sanatçı Şevval Sam canlandırdı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sam, kendisi için çok özel bir gece olduğunun altını çizerek, "Gerçekten o, hiçbir zaman ölmeyecek bir isim. Müzeyyen Senar, bizim Müzeyyenimiz. Bugün, Müzeyyen denildiği anda akla başka hiç kimse gelmiyor. O hiç kimseye gerçekten benzemiyor. Kimse de ona benzemeyecek. Yeri asla doldurulmayacak. Bize temas ettiği, bize denk geldiği için çok teşekkür ediyorum. Ölmeyen ruhlar, bu sevgiyi duyar, hisseder." ifadelerini kullandı.

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği gösteride Senar'ın sevilen şarkılarını yorumlayan ve hayatındaki dönüm noktalarını anlatan sanatçı, aralarında "Benzemez Kimse Sana", "Fikrimin İnce Gülü", "Kimseye Etmem Şikayet", "Keklik" ve "Huysuz ve Tatlı Kadın" şarkılarının da olduğu bir repertuvarı yorumladı.

Kaynak: AA