Kırsal Yollara 4 Yılda 400 Milyon Liralık Yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, 4 yılda kırsal mahalle yollarına 400 milyon liralık yatırım yaptıklarını bildirdi.



Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kırsal bölgelerde başlatılan asfalt seferberliği kapsamında 5 kilometrelik Serik-Sarıabalı yolunda çalışma başlattıldı. Çalışmayla Sarıabalı'dan Aspendos'a kadar olan yolun tamamı sıcak asfaltla kaplanacak.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, asfaltlama yapılan yolda, Büyükşehir Belediye Meclisi Serik Üyesi AK Parti'li Hasan Fevzi Yılmaz, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli ve mahalle muhtarlarının da katılımıyla inceleme yaptı.

- 539 köye 107 milyon liralık yatırım yapılacak

Akdemir, yaptığı açıklamada, yürüttükleri çalışmalarda büyükşehir farkını ortaya koymak için gayret ve azim gösterdiklerini belirtti.

Çalışmalar için ilin hem doğusuna hem de batısına asfalt plenti kurulduğuna işaret eden Akdemir, "Bu yıl 539 köye, 107 milyon liralık yatırımımız var. Göreve geldiğimiz günden bu yana 400 milyon liralık yatırım yapıldı. Yatırımlar devam edecek. Yayla yollarımızı yapıyoruz. Büyükşehir her tarafta her yerde var. Hizmeti kendi çalışan personelimizle yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA