Kılıç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç, kırsal alandaki muhtarlarla bir araya geldi. Kılıç, Kızıltepe’nin sorunlarını yerinde tespit etmek için halkın temsilcisi muhtarlarla bir araya gelerek çözüm üreteceklerini söyledi.

Kılıç, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
AK Partili Başkan Faruk Kılıç, muhtarlarla yapılan toplantılarına devam ediyor. Kırsal bölgelerdeki muhtarlarla bir araya gelen Kılıç, bölgenin sorunlarını yerinde tespit etmek için halkın temsilcisi olan muhtarlar bir araya geldiklerini belirtti.

Kılıç, "Muhtarlarımızı dinleyerek sorunların daha anlaşılır bir şekilde çözüm odaklı çalışmaların sağlıklı bir şekilde gerek belediye nezdinde gerekse kaymakamlık nezdinde dile getirilmesi noktasında takipçisi olacağınız" dedi.

Belediyenin kırsal bölgelerde yapılan yollara değinen Kılıç, "Kırsal bölgemizde yapılan grup yolları memnuniyetle karşılanmıştır ve olmayan yolların bir an önce projeye alınması talep edilmektedir" ifadesini kullandı.

Başak Mahalle Muhtarı Abdulvahap Tezdönen ise, "Bölgenin sorunları hemen hemen aynı. Bu sorunların başında bölgedeki yollar, köy içi alt yapı ve köy içi elektrik şebekelerinin ve taziye evlerinin bir an önce yapılmasıdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA