Eti Maden'den Emet'e Gençlik Merkezi

AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, ilçeye Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nce Gençlik Merkezi yapılacağını ifade etti.

Eti Maden'den Emet'e Gençlik Merkezi
Yıllardır Eti Maden İşletmelerinin ilçeye okul, sosyal tesis ve benzeri alanda hiçbir yatırım desteği bulunmadığı konularında eleştirildiğini belirten Başkan Doğan, ”İlçeye belirli zamanlarda okul veya sosyal tesisler yapmak isteyen Genel Müdürlük genelde tasarruf tedbirlerine takılırken, bu defa Emet ve Hisarcık ilçelerine sadece 100 bin nüfuslu yerleşim yerlerine yapılan modern Gençlik Merkezi kazandırıyor. Eti Maden İşletmelerinin Emet ve Hisarcık ilçelerine sosyal tesis kazandırma adına çalışmaları kapsamında her iki ilçeye Gençlik Merkezi yapacak olması bölgemiz gençleri ve halkı adına önemli bir hizmettir” dedi.

Yapılacak Gençlik Merkezi hakkında bilgiler veren Doğan, ”Emet Hisarlık tepesinde bulunan 10 dönüm arazi üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tip projelerinden yaklaşık maliyeti 6 milyon TL’yi bulan 3 bin150 metrekare arsa alanı üzerinde 2 bin 65 metrekare kapalı Gençlik Merkezimiz yapılacak. İçerisinde resim, müzik, plastik sanatlar işliği, kütüphane, iki derslik, kapalı spor salonu, çok amaçlı kullanım için 500 kişilik tiyatro salonu konferans salonu ve kafeterya bulunacak. Ayrıca merkezimizde idare odaları, bay bayan ve engelli genel soyunma duş ve lavaboları, jeneratör, yedek su depoları gibi teknik donanımları da bulunuyor. Bölgemize kazandırılacak bu güzel hizmet için emeği geçenlere teşekkür ederim “diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA