Dere Temizlikleriyle Manisa Nefes Alıyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak ile birlikte Şehzadeler’in Yeniköy Mahallesi’nde devam eden 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasını yerinde inceledi.

Dere Temizlikleriyle Manisa Nefes Alıyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmalarıyla yerleşim yerlerini daha sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor. Bu amaçla yapılan çalışmalar kapsamında, Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde yürütülen 2 kilometrelik dere temizlik işi de MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak tarafından yerinde incelendi. Başaran ve Daire Başkanı Kaynak, temizliği yapılan bölgede incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Manisamızın 17 ilçesindeki dere temizlik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın dere taşkınlarından zarar görmesini önlemek açısından bu çalışmalarımız oldukça önem taşıyor. Taşkınların önlenmesinin yanı sıra, yapılan bu işler sayesinde derelerde biriken pislikler nedeniyle oluşan koku ve görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyoruz. Manisamıza nefes aldırabilmek adına yürüttüğümüz çalışmalarımızı ara vermeksizin sürdüreceğiz. Halkımızın da temizlenen bu derelere sahip çıkarak, çöp yığını haline gelmesine engel olmalarını yürekten istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA