Bilecik Madeni İşler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş Güven Tazeledi

Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası 18’inci Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Mehmet Baş yeniden başkanlığa seçildi.

Bilecik Madeni İşler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş Güven Tazeledi
Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde yapılan genel kurul, yeter sayının ulaşılmasının ardından divanın oluşturulması, saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile devam eden genel kurul 2017 yılı tahmini bütçesinin karara bağlanmasının ardından 3 başkan adaylarının dilek ve temennileri ile devam etti. Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş 30 yılı aşkın oda üyesi kişilere plaket takdim etti.

Ardından girilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Baş 120, Kadir Esat Kısacık 90, Bülent Atiktürk ise, 56 oy aldı. 397 üyeden 268 üyenin oy kullandığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayıldı. En yakın rakibine 30 oy fark atan Mehmet Baş güven tazeledi.

Seçimler sonrası kendisine rakip çıkan 2 adayı tek tek tebrik eden Baş, "Katılımcı olan bütün esnaf arkadaşlarıma teşekkür ederim. biz bir önceki dönemde kendimizi utandırmayacağız demiştik. Biz odamızı bir yerlere getirdik. Kirada olduğu halde bir yerlere getirdik. İnşallah bu dönem odamızın kendi yerini kazandıracağız. Bu yetkiyi de onlardan aldık. Küçük sanayi esnafımızı da yeni sanayi için çalışmalarımız var. 264 üyemiz şuanda kayıtlı. Esnaf arkadaşlarımız yeni dükkan için kayıtları var. Onları da en yakın zamanda bu sene içerisinde inşallah gündeme getireceğiz. Devletimizin yetkisi doğrultusunda bu işler oluyor. Biz buradan müracaatımızı yapıyoruz. Yukarıda devlet kanalıyla olacak şeyler bunlar, her şey onların elinde. Bizden çıkıyor, biz sadece istiyoruz" dedi.

Öte yandan Mehmet Baş’ın yönetim kurulu üyeleri Yücel Önsöz, İbrahim Akça, Salih Argun, Şenol Koç, Ömer Erken, Ayhan Gülşen şeklinde oluştu.
Kaynak: İHA