Başkan Alemdar'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erzurum’da geçtiğimiz yıl PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Yakup Yılmaz’ın umreden dönen ailesini Arabacıalanı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti.

Başkan Alemdar'dan Şehit Ailesine Ziyaret
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ziyarette; AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve Mahalle Muhtarı Adem Bayraktar’da eşlik etti. Kutsal topraklardan dönen şehidin babası Aziz Yılmaz ve annesi Emine Yılmaz’dan kendileri için de hayır dua istediklerini belirten Başkan Alemdar, “Rabbim, gerçekleştirmiş olduğunuz umre ibadetini kabul etsin. Mevlam herkese o kutsal beldeleri ziyaret etmeyi nasip etsin” dedi.

Tüm şehitleri rahmetle ve minnetle yad ettiklerini belirten Başkan Yusuf Alemdar, “Şehidimiz Yakup’a, tüm şehitlerimize ve gazilerimize millet olarak minnettarız. Onları her zaman şükranla anacağız. Onun bizlere emanet ettiği ailemizin de yeri her zaman başımızın üzeridir” diye konuştu.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken de, kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getiren Aziz ve Emine Yılmaz çiftine Allah kabul etsin temennisinde bulundu. Kutsal topraklarda yaşadığı manevi hazzı misafirleriyle paylaşan şehit annesi Emine Yılmaz ise, “Allah devletimizden razı olsun. Ne kadar büyük bir devlet olduğumuzu orada bile hissettik. Evlat acısı kolay bir şey değil. İçimde acısı hala taze ama o acının yanında, o acıdan daha büyük bir tat var içimde. O her şeye değer. Oğlum şehit oldu ama ne mutlu ona ki, Peygamber Efendimiz’e komşu gitti. Değil Yakup’um böyle bir vatana gerekirse ben de kurban olurum” şeklinde konuştu.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile Başkan Yusuf Alemdar’a, ziyaretleri için teşekkür eden Şehit babası Aziz Yılmaz, misafirlerine hurma ve zemzem ikram etti.
Kaynak: İHA