Bartın Kahveciler Ve Şerbetçiler Esnaf Odasında Başkan Değişmedi

Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Turhan Karayel, tek liste olarak girdiği genel kuruldan yeniden başkan olarak seçildi.

Bartın Kahveciler Ve Şerbetçiler Esnaf Odasında Başkan Değişmedi
Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’na ait Sosyal tesislerde düzenlenen Genel Kurul’a Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Sinan Amasralı, Ankara Kantinciler Odası ve TÜRKAP Genel Başkanı Bayram Şahin, Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı İsmet Fındık, Amasra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Coşkun Yüksel, Amasra Esnaf kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Sağırosman, Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ve oda üyeleri katıldı.

Gündem Maddelerinin okunmasının ardından Konuşan Başkan Turhan Karayel, "Uzun yıllardır Odamızın başkanlığını yapmaktayım bu güne kadar yaptığımız her faaliyette siz oda üyelerimizin menfaatleri ön planda olmuş sizlerin sorunlarının çözümü yönünde adımlar atılmıştır. Yaptığımız çalışmalar siz değerli üyelerimiz tarafından takdir edildiğinden dolayı yine bu sene tek liste ile karşınızdayım Bana duyduğunuz güven için sizlere teşekkürlerimi sunarım Kongremiz ilimize ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Başkan Turhan Karayel yeniden 4 yıllığına Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası başkanlığına seçildi.
Kaynak: İHA