Bahçeli, Partisinin Korkuteli İlçe Teşkilatını Kabul Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Korkuteli İlçe Teşkilatı üyelerini kabul etti.

Bahçeli, Partisinin Korkuteli İlçe Teşkilatını Kabul Etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve yönetimini kabul etti. Yapılmışev, Devlet Bahçeli’ye göreve geldikleri günden itibaren yapılan faaliyetlerin raporlarını kitapçık olarak takdim etti.

MHP Lideri Bahçeli, “Siz ilçe başkanımız hanımefendi ve yönetim kurulu üyelerine bu ziyaretleri için teşekkür ederim. Tüm Korkutelili vatandaşlarımıza, Yörüklerimize, ülküdaşlarımıza bizlerin selamlarını iletiniziz.18 Mart Tarihinde gerçekleşecek olan 12. Olağan Kurultayımıza yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere Korkutelili ve Antalyalı vatandaşlarımızı davet ediyorum. Özellikle siz değerli yönetim kurulu üyeleri ve dava arkadaşlarımızı 12. Olağan Kurultayımızda görmek istiyorum. Sizler yarın yerel seçim ve genel seçim olacakmış gibi çalışınız. Hazırlıklarınızı tamamlayınız. Kapı kapı gezerek önce gönül kazanınız. Sorun ve istekleri bize gönderiniz” dedi.

Yapılmışev ise, “Korkutelili vatandaşlarımızın, ülküdaşlarımızın saygı ve selamlarını ilettik. Liderimiz Genel Başkanımız bizi göreve ataması ile birlikte emir ve isteklerini yerine getirmek için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Aldığımız yükün farkındayız. Elbette eksiklerimiz olacaktır, ancak bizler yerel ve genel seçim için çizilecek yolda ilerlemek için çalışmaya devam ediyoruz.”

Ziyaret sonrasında İlçe Medine Yapılmışev, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Korkuteli meyvelerinden oluşan meyve sepeti ve Korkuteli kültür mantarı takdim etti.
Kaynak: İHA