Avrupa Kütahyalılar Federasyonu'nda Adil Esmen Güven Tazeledi

Almanya’nın dernek başkanları ve üyelerin yoğun katılımıyla Köln şehrinde, Avrupa Kütahyalılar Federasyonu’nun yönetim seçimi yapıldı.

Avrupa Kütahyalılar Federasyonu'nda Adil Esmen Güven Tazeledi
Tek aday olarak katılan Adil Emsen tekrar tüm adayların desteği ile yeniden AKF başkanlığın seçildi.

AKF başkanı Adil Emsen konuşmasında daha önceki yönetim kurulu arkadaşlarına, bugüne kadar yapmış oldukları yardım ve hizmetten dolayı teşekkür ederek başladı.

Başkan Adil Emsen, "Yeni yönetim kurulu ile Kütahyalılar adına başarılı çalışmalar yapacağız, Kütahya ile Avrupa arasında kültür elçisi olacağız" diyerek Avrupa’daki, Kütahyalı gençlere Türk kültürü, adetleri, İslam ahlak ve fazileti doğrultusunda çalışacaklarını belirtirken "Avrupa’da yaşayan tüm hemşerilerimizi AKF çatısı altında toplayacağız" dedi.

Gerçekleştirilen seçimde Almanya Akçaalanlılar, Bremen Kütahyalılar, Dortmund Kütahyalılar, Gediz Kayı köy, Köprüörenliler ve Wuppertal Kütahyalılar Derneği hazır bulundu.

Yeni Yönetim Kurulu’na seçilen isimler ise şöyle oldu; Başkan Adil Emsen, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Duran, İsmail Taşcıoğlu, Yahya Çiçek, Sekreter Rafet Öztürk, Muhasip Aziz Altay, Mustafa Bilge, Denetleme Kurulu Mustafa Tokman, İbrahim Kesgin, Danışma kurulu Murat Uludağ, Halil Hamza Kandemir, Oktay Çakır, Gençlik kadın, Üniversite Kurulu Melike Ören, Aycan Demir, Emine Nur Demir, Fatih Mehmet Demir, Kültür ve Halkla İlişkiler Süleyman Oruç, Kadir Şahin, Mücahit Yurt, Adem Ok, Ticari İlişkiler Kemal Akman, Sadık Öz, Kütahya İlişkiler İbrahim Özen ve İsa Eşber.
Kaynak: İHA