11. Yaşını Çalışanlarıyla Kutladı

Bornova Ağaçlıyol’daki Coordinat Bornova projesiyle adından söz ettiren DRC Grup, çalışanlarıyla birlikte 11. yaş gününü kutladı.

11. Yaşını Çalışanlarıyla Kutladı
DRC Grup Kurucu Ortağı Onur Durmuş, başarının bir ekip işi olduğunu belirterek, başından beri söz verdikleri gibi Coordinat Bornova’da 1 Mart tarihinde dairelerin anahtar teslimini yapacaklarını söyledi.

Sektörde 11 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Durmuş, konutların tamamına yakınının satıldığını ve bu başarıda çalışanların büyük emeği olduğunu dile getirdi.

DRC Grup’ta çalışan herkese özverileri ve pozitif enerjileri için teşekkür eden kurucu ortak Caner Tan da 40 kişilik bir kadroyla sektörde büyümeye devam ettiklerini belirtti.

Ekip olarak öncelikle mutluluk, huzur ve başarıyı hedeflediklerini dile getiren Tan, 2018 yılında farklı konut projelerine yoğunlaşacaklarını ve kente yeni yatırımlar yapacaklarını vurguladı.

DRC Grup ailesi 11. yaş günü pastasını hep birlikte kesti.

Türkiye’nin aidatsız ilk sitesi

Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan elde edilen gelir sayesinde ev sahiplerinin aidat ödemeyeceklerini ve projenin bu özelliğiyle Türkiye’de bir ilk olduğunu dile getiren Onur Durmuş, “Projede konutların yanı sıra 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacak. Metroya yalnızca 150 metre yakınlıktaki Coordinat Bornova, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesine yürüme mesafesinde bulunuyor” dedi.



Konutlar full eşyalı

Projenin Mart 2018’de sahiplerine teslim edileceğini hatırlatan Onur Durmuş, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini söyledi.



Projede bir insanın ihtiyacı olan tüm etkinlikleri tek çatı altında sunmaya çalıştıklarını da belirten Durmuş, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “8’er katlı 2 blok olan proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, cafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atelyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak. Sessiz kütüphane ders alanımız var. Sakin bir ortamda veya home ofis çalışmak isteyenler burayı kullanacak. Sloganımız ise ’Burada yabancı yok, henüz tanışmadıklarınız var’. Bünyesinde bir de konferans salonu olacak. İçeride havuz ve peyzaj alanı var. Konutlar full eşyalı; konut sahipleri, bavullarını alıp evlerine taşınabilecek. Haftanın bir çok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal donatılar olacak. Özel bir yaşam alanı oluşturduk.”
Kaynak: İHA