Sabah Namazında Bir Araya Geldiler

Akçakoca Çiçekpınar Köyü Camii’nde Kaymakam Yasin Öztürk ve Müftü Mehmet Taşçı’nın katılımı ile cemaatle sabah namazı buluşması icra edildi.

Sabah Namazında Bir Araya Geldiler
Akçokaca’da Merkez ve köy camilerinde sabah namazına katılımı artırmak, birlik ve beraberliği tesis etmek ve kaynaşmaya vesile olması için ilçe Kaymakamı Yasin Öztürk, ilçe Müftüsü Mehmet Taşçı’nın katılımıyla Çiçekpınar Köyü Camisinde bir araya gelerek sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Sabah namazı buluşması ezandan sonra İlçe Müftüsünün Kehf sureseni okumasıyla başladı.

Ardından İlçe Vaizi Bilal Yılmaz sabah namazını kıldırdı ve tesbihat yaptırdı. Namaza müteakiben Müftü Mehmet Taşcı cemaate birlik, beraberlik ve cemaatle namaz kılmanın önemini anlatan bir sohbet yaptı. Merkez Cami Müezzin Kayyımı Muhammet Kızıltoprak ilahi ve kasidelerle programa renk kattı.

Cami cemaati bu buluşmaların sıklıkla yapılmasını talep etmenin yanında memnuniyetlerini ifade ettiler. Program, köy halkının sabah namazına katılanlara kahvaltı ikramıyla ve İlçe Müftüsünün Afrin operasyonunda bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik güçlerimize duasıyla son buldu.

Müftü Mehmet Taşcı Cami İmam-Hatibi Ramazan Uysal, Cami Dernek Başkanı ve ekibi olmak üzere sabah namazına uzaktan yakından iştirak eden herkese şükranlarını sundu.
Kaynak: İHA