Ortaca'da Z-Kütüphane Açıldı

Muğla’nın Ortaca İlçesinde, Yunus Emre Anadolu Lisesi’nde kurulan zenginleştirilmiş kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Ortaca'da Z-Kütüphane Açıldı
Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, meslek hayatı boyunca kendisini en çok eğitim kurumlarının açılışlarının mutlu ettiğini söyledi.



Zenginleştirilmiş Kütüphane hizmetlerinin tüm okullarda yayılarak devam etmesini temenni ettiğini dile getiren Kaymakam Erdoğan; “bütün okullarımız inşallah en kısa sürede böyle güzel kütüphanelere kavuşurlar. Bilgi çağında, okumanın önemi hiçbir zaman azalmadığı gibi şimdide azalmıyor. İnternet ve diğer imkanların çocuklarımızın bilgiye ulaşımını sağlayan kaynaklar olsa da bunların temelinde okumak var. Okuma alışkanlığını burada kazanıyoruz. Buradan sonra kolay kolay bırakmak mümkün olmuyor. Hangi yaşta olursa olsun çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmalıyız. Kütüphanelerden çocuklarımız bol bol faydalansın, buna da öğretmenlerimiz teşvik etsin istiyoruz. Kütüphanenin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA