Minik Yürekleriyle Yazdıkları Şiirleri Komutana Getirdiler

Bilecik Kozabirlik İlkokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için yazdıkları şiirleri 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına teslim etti

Minik Yürekleriyle Yazdıkları Şiirleri Komutana Getirdiler
Bilecik'te bir ilkokulun öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için yazdıkları şiirleri 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına verdi.

Kozabirlik İlkokulu idarecileri, öğrencilerden gelen teklif üzerine 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret etti. Terörle mücadele eden askerlerin yanında olduklarını göstermek isteyen minik yürekler, yazdıkları şiirleri Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel'e teslim etti.

Öğrenciler, sınırda görev yapan asker ağabeylerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Yücel, kapıda karşılayıp makamına götürdüğü öğrencilerle tek tek sohbet etti, memnuniyetini dile getirdi.

Öğrencilerden Zeynep Şule Çınar, ziyaretin ardından yazdığı şiiri okudu.

Okul müdürü Mustafa Candan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "söz konusu vatansa gerisi teferruattır." dedi.

Askerlerin terör odaklarına karşı Afrin'de savaştığını hatırlatan Candan, "Yapacakları her türlü savaşta başarılar diliyoruz. İnşallah sağ salim bu işi bitirirler ve yuvalarına dönerler. Hepsine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz, Allah yar ve yardımcıları olsun. Öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini ifade eden mektupları hazırladı. Onların yanında olduklarını söylemek istedik, mektupların ulaşması için de komutanımıza teslim ettik." diye konuştu.

Kaynak: AA