Manavgat'ta Korkutan Ev Yangını

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ateşle oynayan 3 yaşındaki çocuğun neden olduğu iddia edilen yangında facianın eşiğinden dönüldü.

Manavgat'ta Korkutan Ev Yangını
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Sarılar Mahallesi 3077 Sokakta Hadi İ.’nin kiracı olarak oturduğu dairede sabah saatlerinde yangın çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında oturma odasındaki tüm eşyalar, kapı ve pencereler yanarken, evin diğer odaları da dumandan dolayı siyaha büründü. Evin tamamında tavandaki alçılar ise sıcağın etkisiyle düşerken, itfaiye görevlileri zor anlar yaşadı. Yangın sırasında diğer daireler de dumandan etkilendi.

Yangın sırasında evde 3 ve 14 yaşlarında 2 kardeşin bulunduğu, yangının 3 yaşındaki evin küçük kızının ateşle oynaması sonucunda çıktığı öğrenildi. Yanan evde dumanlar arasında kalan 2 kardeş, komşuları tarafından evden çıkarılırken büyük bir facianın önüne geçilmiş oldu.

Yangın sırasında evde bulunan 14 yaşındaki G.İ. ve 3 yaşındaki F.Z.İ. ile komşuları Hatice Doğan dumandan etkilenirken ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekibi tarafından ambulansta yapıldı. Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA