'Halil İbrahim Sofrası' Hayırlar Mahallesi'nde Kuruldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Mobil başkan’ sloganı ile gerçekleştirdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

'Halil İbrahim Sofrası' Hayırlar Mahallesi'nde Kuruldu
Yaklaşık 3 yıldan bu yana devam eden ‘Halil İbrahim Sofrası’ Hayırlar Mahallesi’nde kuruldu. Başkan Ali Özkan, vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinledi.

Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, Halil İbrahim Sofrası ismini verdiğimiz vatandaş buluşmalarında, merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Karacabey Belediyesi’nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yollarını geliştirmeye her zaman hazırız. Bunu geliştirerek sürdürmeye de son derece kararlıyız” dedi.

Son dönemde, başta tüm Güney Marmara Bölgesi olmak üzere, Karacabey genelinde de devlet tarafından otoyol, köprü, baraj gibi büyük ölçekli projelerin hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi olarak, modern şehirleşme adına birçok projeyi hayata geçirdiklerine vurgu yaptı.

Büyükşehir Yasası’nın ilk yürürlüğe konmasından sonra yaşanan bürokratik uyum sorunlarının hızlıca aşılarak,ilçe genelindeki 85 mahalleye önemli yatırımlar kazandırdıklarını sözlerine ekleyen Ali Özkan, oldukça güçlendirdikleri mali yapı sayesinde de süreç içerisinde istenilen bütün başarılara ulaşılacağını kaydetti.

Kaynak: İHA