Garanti'ye 'Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası' Ödülü

Banka, Global Finance'ın yaptığı 'En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Bankaları' değerlendirmesinde 'Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi' hizmeti sunan bankası seçildi.

Garanti Bankası, dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance'ın yaptığı "En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Bankaları" değerlendirmesinde "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi" hizmeti sunan bankası seçildi.

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, banka, bu ödülü 3 yıl üst üste alarak, nakit yönetimi konusundaki başarısını uluslararası arenada bir kez daha tekrarladı.

Garanti Nakit Yönetimi Birimi, ürün çeşitliliği ve pazar payı gibi farklı kriterlere göre yapılan değerlendirme sonucunda başta tedarik zinciri, tahsilat ve ödeme çözümleri olmak üzere sunduğu geniş ürün yelpazesiyle ödülü almaya hak kazandı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, uluslararası platformlarda pek çok ödül kazanan Garanti'nin, Türkiye'nin nakit yönetiminde de en iyi banka olduğunu bir kez daha kanıtladığını aktardı.

Yaklaşık 20 yıl önce Nakit Yönetimi Birimi'ni kurarak sektörde bu alanda birçok ilke imza attıklarını ve yıllardır öncü banka konumlarını koruduklarını kaydeden Erbil, bu kapsamda aldıkları son ödülden mutluluk duyduklarını bildirdi.

Erbil, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını özenle analiz ederek, nakit yönetimi alanında verdiğimiz hizmetleri geliştirmeyi sürdüreceğiz. Farklı segmentteki birçok müşterimizin ihtiyacına uygun çözümlerle, en iyisi olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA