Çiftçilerden Mehmetçik İçin Kur'an-I Kerim Ve Mevlid-İ Şerif

Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatını canla başla desteklediklerini söyleyen Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, şehitler için düzenleyecekleri Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif etkinliğine, yapacakları yağmur duasına tüm halkı davet etti.

Çiftçilerden Mehmetçik İçin Kur'an-I Kerim Ve Mevlid-İ Şerif
Yaptığı açıklamada, Mehmetçiklerin hedeflerinin Kızıl Elma olduğunu belirten Buluşan, “Ülkesine ve tarihine sahip çıkıyor Afrin’de hareket karşı gelenleri kınıyoruz. Öyle bir toplum olmuşuz ki komşumuzun gürültüsüne tahammül edemezken ne hikmetse sınırımızdan topla tankla saldıran terör örgütlerine, o mermiyi, füzeyi veren devlete sesiniz çıkmıyor. Terör örgütleri ve onları destekleyen devletler ile savaşan askerlerimiz ve şehitlerimiz için dua ediyoruz. Çiftçilerimizin desteğiyle 9 Şubat Cuma günü öğle namazı öncesi İlahiyat Camisi’nde şehitlerimize Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutturacağız. Tüm halkımızı, çiftçimizi, esnafımızı duamıza bekliyoruz.

Buluşan, açıklamasın bir bölümünde ise "Ayrıca havaların sıcak gitmesi kar yağışı olmaması sağanak yağışların az olduğu ülkemizde yer altı su kaynaklarımız, göletlerimizin dolması için dua etmeliyiz. Aynı gün yapacağımız yağmur duamıza bütün halkımızın, çiftçimizin, esnafımızı teşriflerini bekliyoruz.”
Kaynak: İHA