Ceylanpınar'da KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri

Ceylanpınar Belediyesi ve Küçük ve Orta Ölçekteki İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Şanlıurfa il Müdürlüğü tarafından imzalan protokol İle KOSGEB Girişimcilik Eğitimi verildi

Ceylanpınar'da KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Hükumetimizin sağladığı imkanlardan yararlanabilmek için bu sertifikanın alınmasının zorunlu olduğunu söyledi.



Belediye olarak bu sertifikanın alınması için gerekli desteği verdiklerini ifade eden Atilla, söz konusu eğitim programlarını belediye olarak vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Menderes Atilla, Göreve geldiğimiz günden bu yana Ceylanpınar’da çok ciddi katkılarda bulunduklarını ve Ceylanpınar’da KOSGEB’in daha faal olması için çaba sarf ettiklerini söyledi.



Açtıkları KOSGEB girişimcilik eğitimine 30 kursiyerine 4 günlük Eğitim verildiğini belirten Menderes Atilla, KOSGEB eğitimleri sonunda sertifika almaya hak kazanan ve belirtilen şartları yerine getirenlere 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredi desteği sağlandığını söyledi.

Kaynak: İHA