Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'dan Havza'ya Ziyaret

Yılmaz:'Özellikle kırsal mahallelerimize hizmetler konusunda Havza Belediyemiz ile koordineli ve işbirliği içinde çalışmamız, halkımıza kaliteli ve hızlı hizmet ulaştırmak adına önemli'.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza ilçesinde ziyaretlerle bulundu.

Yılmaz, beraberindeki Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile Yukarısusuz Mahallesi'ni ziyaret ederek, beton yol çalışmalarını inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yukarısusuz Cem Evi'ni de ziyaret eden Yılmaz, bölgedeki muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yılmaz, yaptığı konuşmada, çalışmalarda halkın taleplerinin dikkate alınmasının önemli olduğunu söyledi.

Mahallelerdeki eksiklikleri tamamlayarak, daha fazla hizmet etme gayretiyle gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Yılmaz, "Vatandaşlarımız dua ediyorlar. 'Bizi pırıl pırıl yola ve hizmetlere kavuşturdunuz' diyorlar. Samimi bir gülümseme ve milletimizin duası bize yeter. Biliyoruz ki yürekten sökülüp gelen bir dua hedefini bulmada kurşundan daha hızlıdır." dedi.

Türkiye'nin kalkınmayı AK Parti ile yaşadığına işaret eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Samsun'un bin civarında mahallesi var. Bu mahallelerin yaklaşık 750'sine bir şekilde belediye hizmetlerini ulaştırarak dokunduk. Havza'da ise 65 kırsal mahallemizde çeşitli hizmetlerimiz oldu, 100 kilometre beton yol yaptık. Özellikle kırsal mahallelerimize hizmetler konusunda Havza Belediyemiz ile koordineli ve işbirliği içinde çalışmamız halkımıza kaliteli ve hızlı hizmet ulaştırmak adına önemli. Şehrimizin tüm ilçelerinin neye ihtiyaç varsa o sorunu çözmek için gece gündüz çalıştık. Çünkü bizim bu makamlara gelirken tek derdimiz vardı, o da halkımıza hizmet. Çünkü biz halkımızın hizmetkarıyız."

İkiz de sahada yürütülen çalışmalarda her zaman Büyükşehir Belediyesi birimleri ile koordineli olarak çalıştıklarını vurgulayarak, hizmetlerin hızlı şekilde mahallelere ulaşması için her türlü işbirliğini yaptıklarını bildirdi.

Yılmaz ile İkiz, daha sonra Kayacık ve Mürsel mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretlere, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve birim amirleri ile Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar katıldı.

Kaynak: AA