Ataşehir'deki Cinayet

Eşi ile ilişkisi olduğundan şüphelenerek Abdülkadir Kaya'yı öldürdüğü iddia edilen zanlı F.K'yi yakalamak için çalışma başlatıldı Olaya ilişkin bir kişi gözaltına alınırken, şüpheli F.K'nin, bir süredir Marmaris'te ikamet eden eşinin koruma altına alındığı belirtildi

Ataşehir'de eşi ile ilişkisi olduğundan şüphelenerek Abdülkadir Kaya'yı (36) öldürdüğü iddia edilen zanlıyı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, 5 Şubat akşam saatlerinde, Mevlana Mahallesi Albayrak Caddesi'nde ikamet eden Kaya'nın evine, F.K. ve arkadaşı Barış A. ile birlikte geldi. F.K, eşi ile ilişkisinin olduğunu iddia ettiği Kaya ile tartışmaya başladı. F.K'nin silahla ateş açması sonucu vücuduna 5 mermi isabet eden Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili başlatılan çalışma kapsamında, Kaya'nın evine gelen şüphelilerin F.K. ve Barış A. olduğunu belirledi.

Bunun üzerine polis, Barış A'yı gözaltına aldı. Barış A. ilk ifadesinde, arkadaşı F.K'nin, eşi ile bir süredir sorun yaşadığını, eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü anlattığını aktardı. Olay günü Kaya'nın evin kapısını açması için F.K'nin kendisini yanında götürdüğünü dile getiren Barış A, F.K'nin olaydan sonra da eşi Gülsüm K'yi öldüreceğini söylediğini kaydetti.

Polisin bir süredir Marmaris'te ikamet eden Gülsüm K'yi koruma altına aldığı öğrenildi.

Ekipler, olaydan sonra kaçan şüpheli F.K'yi yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak: AA