Kızılçukur'a 21 Kilometre Altyapı Yapılacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün Kızılçukur Mahallesi’nde 21 kilometrelik altyapı yenileme çalışmasına başladı.

Kızılçukur'a 21 Kilometre Altyapı Yapılacak
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı ihtiyaçlarına çözüm olmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Sarıgöl’ün Kızılçukur Mahallesi’nde de içme suyu ve kanalizasyon hatları sağlıklı hale getirilmeye başlandı. Mahallede; 10 buçuk kilometre içme suyu ve 10 buçuk kilometre de kanalizasyon hattında dönüşüm yaşanacak. Altyapı çalışmalarının ardından mahalleye 43 bin metrekare kilit parke taş döşenecek. 154 Mahalle Projesi kapsamında ilçede; Günyaka, Tırazlar-Doğuşlar ile Yeşiltepe’de başlayan altyapı çalışmaları Afşar, Karacaali ve Ziyanlar’da da kısa süre içerisinde hayata geçecek.

Kızılçukur Mahalle Muhtarı Saim Yurttaş, “Eski altyapımız 30 yıllıktı. Bize sıkıntılar çıkartan eski altyapımız yenileniyor. Çalışmalardan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA