Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun Açıklaması

'Beyşehir Belediyesi olarak ilçe dışında ve yurt dışında düzenlenen ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak, burada stantlar açmak suretiyle Beyşehir’i her yönüyle tanıtmaya çalıştık'.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir Belediyesi olarak ilçe dışında ve yurt dışında düzenlenen ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak, burada stantlar açmak suretiyle Beyşehir’i her yönüyle tanıtmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, yaptığı sıra dışı yatırımlarla adını duyuran Beyşehir Belediyesinin, son yıllarda sosyal belediyecilik anlamında da ses getiren ve öne çıkan bir kurum haline geldiğini belirtti.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinin hizmete açılması ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü katkılarıyla, etkinlik maratonunun adeta zirve yaptığını vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti:

"2017 yılında bu çerçevede, çok sayıda konferans, seminer, panel, çalıştay ve toplantı düzenlendi. Hem çocuklarımıza, hem kadınlarımıza hem de yetişkinlerimize yönelik olarak büyük bir ilgiyle izlenen çok sayıda tiyatro oyunu sahnelendi. Başta muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile esnaflarımız olmak üzere toplumun birçok kesimi ile düzenlenen istişare ve birlik beraberliğe yönelik çeşitli buluşma etkinlikleri gerçekleştirildi. Beyşehir Belediyesi olarak ilçe dışında ve yurt dışında düzenlenen ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak, burada stantlar açmak suretiyle Beyşehir’i her yönüyle tanıtmaya çalıştık. Ramazan ayında da ilçemiz merkez ve dış mahallelerinde iftar yemeği organizasyonları ve ramazan etkinlikleri gerçekleştirdik."

Kaynak: AA