Beypazarı'nda Okul Güvenliği Toplantısı

Beypazarı ilçesinde, okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Kadir Ekinci başkanlığında düzenlenen toplantıda, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ertürk Mutlu, Jandarma Komutanı Yasin Toksoy, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Elma ve okul müdürleri de hazır bulundu.

Ekinci, burada yaptığı konuşmada, ilçe genelinde eğitim dönemin ilk yarısında ciddi sayılabilecek bir sıkıntı yaşanmadığını belirterek, güzel bir eğitim öğretim dönemini tamamladıklarını vurguladı.

Okul güvenliğini, çok önemsediklerini anlatan Ekinci, şunları kaydetti:

"Okul servislerine, öğrencilerin dışında başka kimse alınmasın ve almayın. Okul servisleri üzerinde çok sıkı denetim başladı. Cezalar neyse uygulanacak. Okul müdürleri, okulların çevrelerini sürekli kontrol etsinler. Yabacı ya da herhangi bir durum sezinlediğinizde, anında güvenlik birimlerine haber verin. Burada okuyan çocuklar, sizlerin, bizim ve hepimizin çocukları. Onların iyi bir eğitim alması için hepimiz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmalıyız."

Ekinci, okul aile birliği çalışmalarını da önemsediklerine işaret ederek, "Sürekli velilerle ve ailelerle istişare içinde olunması önemli. Aileyi ve öğrenciyi tanımak adına önemli." diye konuştu:

Kaynak: AA