'Benim İçin Yoruldunuz, Hakkınızı Helal Edin'

Antalya Büyükşehir Belediyesince, Gazipaşa ilçesinde yıkılma tehlikesi olan taş evde yaşamını sürdüren 85 yaşındaki Emine Yeni'ye konteyner ev yapıldı Yeni: 'Benim için yoruldunuz, hakkınızı helal edin. Bu dağ başında beni yalnız bırakmadınız. Benim için buralara kadar geldiniz'

Gazipaşa ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunan taş evde yaşamını sürdüren 85 aşındaki Emine Yeni'ye, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından konteyner ev hediye edildi.

Yeşilyurt Mahallesi'nin muhtarı Rıza Bahçe, bir odası yıkılmış, göçme tehlikesi bulunan evde yalnız başına hayat mücadelesi veren Emine Yeni'nin durumunu Büyükşehir Belediyesine bildirdi.

Başkan Menderes Türel'in talimatıyla Yeni'ye konteyner ev yapıldı. Tırla ilçeye getirilen konteyner ev, yaşlı kadına ait araziye yerleştirildi.

Emine Yeni, yıkık dökük, pencereleri brandayla kapalı evde yaşamını sürdürdüğünü söyledi.

Yetkililere, teşekkür eden Yeni, "Allah Menderes Türel oğlumdan, onun çalışanlarından razı olsun. Benim için yoruldunuz, hakkınızı helal edin. Bu dağ başında beni yalnız bırakmadınız. Benim için buralara kadar geldiniz. Sağ olun." diye konuştu.

Mahalle muhtarı Bahçe de Yeni'nin, sıcak bir yuvaya kavuşmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kaynak: AA