Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Esnafla Buluştu

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan “Esnaf Buluşmaları” adı altında başlattığı programla cadde cadde sokak sokak esnaf ile yemekli toplantı düzenliyor. Bu kapsamda Başkan Özkan Paşakapı Caddesi’ndeki esnafla Bedesten’de bir araya geldi.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Esnafla Buluştu
Bedesten’de düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve esnaflar katıldı.

Her fırsatta esnafla bir araya geldiklerini ve onların görüşlerini önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Sizlerle bir araya gelmek için böyle buluşmalar yapmayı düşündük. Belki hizmetlerimizde sizin aklınızda bir şey olur bize önerirsiniz, çalışmalarımıza ışık tutarsınız diye düşünüyoruz. Sizlerden de hizmet önerilerini alıp daha güzel çalışacağız” dedi.

“Davetimize icabet etmenizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyen Belediye Başkanı Rifat Özkan esnafla tek tek ilgilendi. Konuşmasında Bedesten’in tarihinden bahseden Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Bu bina 5 asırlık bir ecdat yadigarı, bize böyle eserler bırakan ecdadımızdan Allah razı olsun. Rabbimiz yine memleketimize sahip çıkmak üzere ailesini geride bırakıp vatan için yollara çıkan Afrin’de şehit olan şühedadan da razı olsun. Şu anda çarpışan Mehmetçiğimizin kahramanlığını Rabbimiz daha da artırsın, cesaretini ve ferasetini, kuvvetini artırsın inşallah. Onları düşmanlarımızın gözüne daha heybetli göstersin. Rabbimiz vatanımıza göz diken, vatanımızı parçalamak isteyen düşmanlarımızı eğer ıslah olmazlarsa onları Kahhar ismi şerifiyle kahrı perişan eylesin” dedi.

Esnaf Buluşmaları adı altında düzenlenen program için Belediye Başkanı Rifat Özkan’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin; “Milletimizin umudu sessizlerin gür sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki: Biz milletimiz ne diyorsa onu yapıyoruz. Yani yürüttüğü tüm siyasi hayatındaki faaliyetleri tamamen milletimizi dinleyerek ne istiyorlarsa onu yapıyor. Belediye Başkanımız da partimizde yerel yönetimler olarak faaliyetlerimizi vatandaşlarımızı dinleyerek esnaflarımızı dinleyerek birlikte yönetme gibi bir düşüncemiz var. Bu toplantıda da hem birbirimizi tanımak sohbet etmek hem belediyemizden partimizden ne bekleniyor ne isteniyor ve sizleri dinlemek adına böyle bir program düzenlendi.

Bu programdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah sıklıkla bu toplantılar devam edecek, birlikte beraberce yöneteceğiz” dedi.

Esnafın sorunlarını ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan ve AK Parti İl Başkan Mahmut Peşin esnaf ile sohbet etti. Programın sonunda Belediye Başkanı Rifat Özkan, esnaflara Bedesten Çarşısı’nı gezdirerek çay ve okuma salonu, el emeği ürünler pazarı ve sosyal market işleyişi hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA