Muş'ta Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Muş’ta 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. Dönemi başladı.

Muş'ta Öğrenciler Ders Başı Yaptı
2. dönemin açılışı dolayısıyla Muş IMKB İlkokulunda düzenlenen programa Vali Aziz Yıldırım, İl Mili Eğitim Müdürü Metin İlci, Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Çelik, Metin Aksu, Murat Çoban ve Enver Kıvanç ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Kenan Yılmaz ve okul çalışanları tarafından karşılanan Muş Valisi Aziz Yıldırım, daha sonra sınıflara girerek öğrencilerle sohbet ederek, oyuncak dağıttı.

Öğretmen ve öğrencilere hitap eden Vali Yıldırım, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başladıklarını söyledi.

Okullarda eğitim kalitesinin arttığını ifade eden Vali Yıldırım, "Eğitim kalitesi, okullarımızdaki donanım şükürler olsun son derece iyi ve devletimiz sürekli güzel hizmetler gerçekleştiriyor. Yarının Muş’u, yarının Türkiye’si bilim adamlarının, bilim insanlarının omuzlarının üzerinde yükselecek. İnşallah öğretmenlerimizin yetiştireceği evlatlarımız, ülkemize daha güzel hizmetler yapacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi hayırlara vesile olsun, öğrencilerimiz en güzel şekilde yetişsinler” dedi.

Vali Yıldırım, daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Okul ziyaretinde anasınıfı öğrencileriyle de bir araya gelen Yıldırım, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA