İdil'de Güpegündüz Hırsızlık Kameraya Yansıdı

Şırnak’ın idil ilçesinde bir iş yerine giren ve tanınmamak için çarşaf giyen bir kadının hırsızlık yapması saniye saniye kameralara yansıdı.

Hırsızlık olayı Yukarı Mahallede tuhafiye ve çeyiz işleri yapan bir iş yerinde meydana geldi. 01 Şubat saat 12.30 sıralarında yaşanan hırsızlık olayı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. İş yeri sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanan kadın, yazmaları elindeki çanta ve eteğinin altına gizleyip bir süre oyalandıktan sonra iş yerinden çıktı. İlk etapta 35 adet yazma çalan kadın, yazmaları başka bir yere bıraktıktan sonra ikinci kez aynı iş yerine geldi. Kadının hal ve hareketlerinden şüphelenen iş yeri sahibi F.D. bu kez kadını çıkarken takibe aldı. Kadının daha önce götürdüğü poşetleri bıraktığı yere kadar giden iş yeri sahibi yazma dolu poşetleri görünce şoke oldu. Daha sonra iş yerine gelen F.D., kamera kayıtlarını inceleyince hırsızlık olayını fark etti.

Kadının sürekli olarak kendi iş yerine geldiğini belirten F.D. yeniden geldiğinde yakalayıp görüntülerle birlikte kadını polise teslim edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA