Gurbetçi Taraftarlardan Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Almanya Aachen Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Ayvalık'ta yaşayan engelli bir vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Almanya Aachen Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Ayvalık'ta yaşayan engelli bir vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Alınan bilgiye göre, ilçede yaşayan dernek üyesi Yüce Baştopçu'yu arayan dernek başkanı Erdal Şahin, Ayvalık ilçesindeki bir engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etmek istediklerini söyledi.

Bunun üzerine Baştopçu durumu 150 Evler Mahallesi Muhtarı Yener Kovşar'a bildirdi. Kovşar, Akçapınar Mahallesi'nde yaşayan engelli Yılmaz Karabacak'ın ihtiyaç sahibi olduğunu belirledi.

Dernek üyeleri tarafından gönderilen parayla temin edilen akülü sandalye Karacabak'a teslim edildi.

Konuyla ilgili konuşan Baştopçu Achen Beşiktaşlılar Derneği’nin Almanya’da ihtiyaç sahibi insanlar için sık sık benzeri katkıları yaptığını söyledi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Baştopçu, "Bu yardımın yapılmasını sağlayan Achen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdal Şahin’in yanı sıra tüm Beşiktaş’a gönül vermiş dernek üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Baştopçu, Almanya’daki derneğin Türkiye’deki ihtiyaç sahipleri için benzeri yardımları sık sık yapmak istediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA