Çiftçiler İçin Tesislerin Etüt Çalışmaları Tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Selendi ilçesindeki üreticilere yönelik yürütülen çalışmalar tamamlandı. Sulama tesislerine yönelik yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 200 dekar arazi sulanabilecek.

Çiftçiler İçin Tesislerin Etüt Çalışmaları Tamamlandı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Selendi ilçesinde üreticilere katkı sağlamak ve destek olmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehirlioğu ve Kayranlar Mahallelerinde tütün fidanı yetiştirmek, zirai ilaçlama makinesi dolumu yapmak ve cansuyu olarak kullanılacak tarımsal sulama tesisinin etüt çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı belirtilirken, tesislerin en kısa sürede hizmete gireceği belirtildi. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Selmanhacılar Mahallesi’nde de 200 dekar arazinin sulanabilmesine imkan sağlayacak olan sulama tesisi için çalışmalar başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, üreticilere yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman imkanlar dahilinde üreticilere desteğe hazır olduğunu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmaların 17 ilçede devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA