Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Sorunları Yerinde Çözüyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okul, camii, iş yeri, STK ziyaretleri yaparak hem istişare yapıyor hem de sorunlara yerinde çözüm buluyor.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Sorunları Yerinde Çözüyor
Kırşehir’i adım adım gezen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehirli ile birlikte sorunları tespit ederek çözüm bulduklarını söyledi.



Bazen şaşkınlıkla karşılandığını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yapılan çalışmaları yerinde görerek Kırşehir halkının isteklerine de yapılan ziyaretlerde vakıf olduklarını belirtti.

Yapılan çalışmaları da yaptığı ziyaretlerde anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize birçok alanda hizmet ürettik. Gelecek için, Kırşehir için çalışıyoruz. İnsanımıza hizmet için geldiğimiz bu kutlu görevde anlımızın akıyla hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Allah’ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Günün belirli saatlerini istişare ile geçirdiğini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kırşehir’i adım adım dolaştım. İnsanların yaklaşımları ve eleştirilerini birebirde dinleme fırsatı da buldum. Belediye Başkanı olarak makamda insanları dinlemek ve Kırşehir için talepleri almak yerine ben onların yanına gidiyorum. Yaptığımız projelerimizi ve Kırşehir için yapmaya hazırlandığımız projelerimizi yaptığımız çay sohbetlerinde anlatıyorum. İstekleri not alarak teknik değerlendirmelere tabi tutuyoruz. Belediyeden beklentiler ve belediyenin çalışmaları noktasında Kırşehirliler bilinçlendiriliyor" diye konuştu.

Toplumun her kesimi ile yapılan görüşmelerden çıkan ortak sonuçla hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sokaklardaki gençler ve çocuklarla da sohbet etmeyi ihmal etmiyoruz. Programı çerçevesinde yapımı devam eden Cadde çalışmalarının gerçekleştirildiği yerlerde cadde boyunca bulunan market, bakkal, manav, kahvehane ve diğer iş yerleri de ziyaret ederek vatandaşlardan bilgi alış verişinde bulunuyor. Oluşturduğumuz ekibiyle birlikte düzenli olarak Kırşehir’deki farklı bir mahallede ev ziyaretleri, okulları ve iş yerlerini ziyaret ederek derneklerin temsilcileriyle bir araya geliyoruz.

Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek, ziyaretlerimiz de bir taraftan projelerimizi ve hizmetlerimizi değerli halkımıza, esnafımıza, öğrenci ve öğretmen kardeşlerimize anlatıyoruz. Diğer taraftan da geçmişten daha güzel bir Kırşehir inşa etme noktasında yeni projelerimiz konusunda her kesimden vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruyoruz”
Kaynak: İHA