BASKİ'den Gömeç'te İnceleme

BASKİ Genel Müdürü Talat Özen, Gömeç’te yapılması planlanan projeleri yerinde incelemek ve sahilde yaşanan problemleri yerinde görmek için Gömeç’e çıkarma yaptı.

BASKİ'den Gömeç'te İnceleme
BASKİ Genel Müdürü Talat Özen geçtiğimiz günlerde Gömeç’e giderek bir dizi incelemelerde bulundu. Beraberinde Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi İnşaat Mühendisi Kıyı Yapıları Uzmanı Prof. Dr. Yalçın Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Özen, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette bir dizi incelemelerde bulunan BASKİ Genel Müdürü Talat Özen Gömeç’teki yatırımlar ile ilgili de bilgiler aldı.

Bu yıl Gömeç’ te yapılması tasarlanan Rekreatif çalışma alanını ve sahil bölgesinde incelemelerde bulunan heyet, sahilde meydana gelen sığlık, kirlenme problemlerinin çözümünü yerinde inceleyerek öncelikleri belirlediler. Ziyarette konuşan BASKİ Genel Müdürü Talat Özen, bundan sonra sık sık ziyaretlerde bulunarak projeleri yerinde inceleyeceğini belirtirken, başlatılan projelerin ivedilik ile bitirilmesi konusunda her türlü tedbiri alacaklarını ve vatandaşı mağdur etmeden projelerin hayata geçirilmesi hususunda dikkatli olacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA