Başkan Köşker, İlk Ders Gününde Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Fatih Meslek Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek yarıyıl tatili sonrası ilk derslerinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Köşker, İlk Ders Gününde Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Fatih Meslek Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek yarıyıl tatili sonrası ilk derslerinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “İkinci dönemin sizlere ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Karnelerinizi aldınız ve bu tatil döneminde eksiklerinizin neler olduğunu daha iyi görme imkanı buldunuz. Biliyorum ki bu tatilde kendi istişarenizi yapıp daha iyi nasıl olabilirim diye düşündünüz. Sizler bizlerin yarınlarısınız ve bu anlamada sizlere çok güveniyoruz. Umarım daha başarılı bir dönem geçirirsiniz. Ben başarılarınız daim olmasını diliyorum. Başarılı olmanın tek anahtarının çok çalışmak olduğunu asla unutmayın” dedi.

Daha sonra konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Sevgili gençler çok çalışmazsak eğer sahip olduğumuz her şeyi kaybedeceğimizi unutmamalıyız. Ülkemiz çok zengin petrol yataklarına çok kıymeti yer altı madenlerine sahip değil. bu sebeple bizlerin çok çalışması lazım. Birisi tutup bir telefon üretiyor ve bu firmanın hasılatı bir ülkenin mille sermayesine eş değer. Bu sebeple çok çalışıp bizlerin de üretmesi gerekiyor. Bu anlamda sizlere çok güveniyoruz. Sizler bizlerin yarınlarısınız ve yarınlarımızın daha iyi olması sizlerin en iyi şekilde yetişmesine bağlı” diye konuştu.

Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle birlikte ders dinlediler. Kaymakam Güler ve Başkan Köşker daha sonra öğrenciler eğitim hayatında başarılar dileyerek öğretmenler odasına geçti. Öğretmenler ve okul idarecileriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.
Kaynak: İHA