Başkan Ataç'tan İstediler, Şimdi Spor Yapıyorlar

Tepebaşı Belediyesi Keskin Deneyimli Kafe’ye gelen kadınlar, haftada 2 gün spor yapıyorlar.

Başkan Ataç'tan İstediler, Şimdi Spor Yapıyorlar
Geçtiğimiz günlerde Keskin’de düzenlenen, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın da katıldığı bilgilendirme toplantısında Başkan Ataç’a spor yapmak istediklerini ileten Keskinli kadınlar, Keskin Deneyimli Kafe’de pazartesi ve çarşamba günleri olmak üzere spor yapmaya başladılar. Deneyimli Kafeler, mahalle sakinlerinin buluşma noktası olmasının yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda pek çok etkinlik ve kursa ev sahipliği yaparak toplumsal yaşamın gelişimine katkı sağlıyor.

"Ataç Bey’e bu hizmeti verdiği için çok teşekkür ederim"

Aerobik derslerinin ilk gününde çalışmalar hakkında açıklama yapan Milli Maratoncu Mehtap Sızmaz, “Derslerimizin ilk günü. Kadınlarımızın daha sağlıklı yaşamaları için çalışacağız. Hem sağlıklı yaşamalarını hem de mutlu olmalarını sağlayacağız. Tepebaşı Belediyesi’ne ev hanımlarına bu hizmeti verdiği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Spor yapmak için Deneyimli Kafe’ye gelen 70 yaşındaki Pembe Aslım, “Çok memnunuz. Bizler evlerde oturuyoruz. Spor yapma imkanımız yok. Ataç Bey’e bu hizmeti verdiği için çok teşekkür ederim. Annen olarak çok çok öpüyorum. Allah yardımcın olsun” şeklinde konuştu.

Keskin Deneyimli Kafe’ye, Yukarısöğütönü mahallesinden gelen Mukadder Yalçın, çok güzel ortam olduğunu ve hem sağlık hem de kilo vermek için geldiğini ifade etti.

Kaynak: İHA