Antikkapı'nın Çalışanlarına Kıdem Plaketi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı A.Ş. hizmet yılı ödül töreni dolayısıyla personelle bir araya geldi.

Antikkapı'nın Çalışanlarına Kıdem Plaketi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş. personeli için Seka Deniz’de hizmet yılı ödül töreni düzenlendi.

Düzenlenen programda 5-10 ve 15’inci yılını doldurmuş ve 20 yılın üzerinde hizmeti olan Antikkapı A.Ş. personeline plaket takdim edildi. İlk kez gerçekleştirilen program gelecek yıllarda da düzenlenecek.

Programa Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel, UlaşımPark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü, yönetici ve tüm Antikkapı A.Ş. çalışanları aileleri ile birlikte katıldı.

Programda konuşan Antikkapı A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Tuğba Büyükgöz “Antikkapı A.Ş. bölgemizin hizmetleriyle sektörde kendini kanıtlamış en köklü firmalarından biri. Böyle köklü bir firmanın en genç çalışanlarından biri olarak aranıza katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu akşam bir başlangıç olacak ve bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak kutlanmaya devam edecek” dedi.

UlaşımPark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü de konuşmasında “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi büyük bir aile. Biz de bu ailenin içinde birer ferdiz. Çok güzel gelişmeler oldu. Çok güzel tesisler kazandırdınız bu şehre. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızdan çok destek gördük dualarını esirgemediler. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel ise konuşmasında, “Yasin Özlü’den görevi devraldığımızda Antikkapı ve Sekapark A.Ş.’yi birleştirme süreçlerini önümüzde bulduk. Önümüzde çok iş vardı. Sağolsun Yasin bey her zaman yanımızda oldu. Bu akşam burada olmak benim için büyük mutluluk. Antikkapı ailesinin bu kadar büyük olduğunu hissetmek, görmek ayrı bir duygu. Elimizden geldiğince standartlarımıza göre çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şirket olarak tasarruf konusunu önemsediklerini ve uyguladıklarını kaydeden Genel Müdür Yücel, “Sadece yüzde 2 tasarruf sağlayarak bir buçuk milyon kazanç sağlıyoruz. Bu da şu içinde bulunduğumuz tesisten iki tane yapıyor” diyerek tasarrufa vurgu yaptı.
Kaynak: İHA