Akhisarlı Berberler 6. Kez 'Zekeriya Açıkgöz' Dedi

Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasının iki listeyle gidilen genel kurulunda mevcut başkan Zekeriya Açıkgöz güven tazeledi.

Akhisarlı Berberler 6. Kez 'Zekeriya Açıkgöz' Dedi
Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi düğün salonunda yapılan Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası olağan kongresinde mevcut başkan Zekeriya Açıkgöz ve Durmuş Özçelik yarıştı. İki listenin yarıştığı ve 289 üyeden 267’sinin oy kullandığı kongrede 1 oy geçersiz sayılırken 6. kez Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına seçilen Zekeriya Açıkgöz 154 oy, rakibi Durmuş Özçelik de 112 oy aldı.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Önder Savcı’nın açılış konuşmasından sonra kongrede divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, başkan yardımcılığına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Lokantacılar ve Köfteciler Oda Başkanı Adem Duman, katip üyeliklere Serkan Acar, Ahmet Ak ve Emel Gürsel seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Önder Savcı odanın faaliyet raporunu okudu. Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasının 4 yıllık Bilanço gelir ve gider hesaplarını ve denetim kurulu raporu ile 4 yıllık yeni dönem çalışma programını Oda sekreteri Hande Karaduman okudu. Genel kurulda aday olan Berberler ve Kuaförler Odası başkan adayları Durmuş Özçelik ve mevcut başkan Zekeriya Açıkgöz birer teşekkür konuşması yaptı.

Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Zekeriya Açıkgöz, 50 yıl hizmet veren oda üyeleri Ahmet Kesme, Hanifi Zorlutuna, 45 yıl hizmet veren İbrahim Öğütten, Ahmet Yüksel, İbrahim Sarpbelli, Eyüp Irmakçı, İbrahim Afşar, Osman Künkçü ve 35 yıl hizmet veren Vahide Kahya Çeneli, İsa Çalışkan, Mustafa Tokcan, Mesut Ayhan, Fuat Coşkun, Mustafa Kuşoğlu, Hüseyin Tarakçı, Osman Bankacı, Dail İşcan ve Remzi Oruç’a plaket verdi.

Seçimi 154 oyla kazanan başkan Zekeriya Açıkgöz, üyelerine teşekkür konuşması yaparak, "Hepinizden Allah razı olsun. Bir kez daha 4 yıl görev verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun" dedi.

Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri Esin Genç Akdağ, Murat Göcen, Sezer Tabak, Sami Demirayak, Halil Afşin, Evren Güneç, Denetim kurulu başkanı Şaban Kılavuz, Nihal Kahya, Mehmet Saim Karaman’dan oluştu.
Kaynak: İHA