Açtığı Gözleme Dükkanı İle Eşine Destek Oluyor

Batman’da 6 çocuk annesi ve akciğer hastası Remziye Mecdinoğlu, eşinin bir akrabasına kefil olması ile evine haciz gelince eşine destek olmak için gözleme dükkanı açtı.

Açtığı Gözleme Dükkanı İle Eşine Destek Oluyor
Batman’da eski ilçeler garajının karşısında açtığı küçük bir dükkanda eşine destek olmaya çalışan 6 çocuk annesi ve kanser hastası Remziye Mecdinoğlu, eşinin güvenlik görevlisi olduğunu belirterek eşine destek olmak için gözleme dükkanı açtığını belirtti.

Fedakar eş Mecdinoğlu, “Eşim iki yıl önce yakın akrabası olan birine bankadan para çekerken kefil oldu. Para çeken şahıs parayı ödeyemeyince kendisine kefil olan eşimin ipotek olarak gösterdiği evimize haciz geldi. Eşim çalışıyor ancak aldığı maaş ile ancak geçimimizi sağlıya biliyoruz. Evimizi hacizden kurtarmanın tek yolu eşime destek olduğunu düşünerek kiraladığımız bu dükkanda gözleme satıyoruz. 6. çocuğum var ve bunlardan beşi okuyor. Eşimin bu yükün altından tek başına kalka bilmesi çok zor. Ben ve çocuklarımda ona destek olmaya çalışıyoruz. Ancak bizim buradan aldığımız para ile evimizi ipotekten kurtarmaya yetmeyecek. Ben sizin sayenizde valimize seslenerek yardım elini uzatmasını istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA