22 Yıllık Oda Başkanı Seçimi Kaybetti

Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda 22 yıldır oda başkanlığı yapan Mehmet Çimen seçimi kaybetti. Çimen’in 141 oy aldığı seçimde üyelerin 225’inin oyunu alan 38 yaşındaki Nurullah Kahveci odanın yeni başkanı olarak seçildi.

22 Yıllık Oda Başkanı Seçimi Kaybetti
Belediye Düğün salonunda gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan yardımcısı Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener yaptı. Genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Odaya kayıtlı 450 üyeden 367’si genel kurula katıldı.

Kullanılan oyların 225’ini alan ve ilçede fırıncılık yapan 3 çocuk babası 38 yaşındaki Nurullah Kahveci Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni başkanı seçildi. Diğer aday olan ve odanın 22 yıldır başkanlığını yapan aynı zamanda MESOB Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Çimen 141 oy alarak seçimi kaybetti. Seçimde 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Oda Başkanlığına seçilen Nurullah Kahveci, yaptığı teşekkür konuşmasında, "İnşallah hayırlısı olur bize güvenip bu göreve getiren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında olacağım. Bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle Mehmet Çimen’e teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar başarılı bir şekilde oda başkanlığını en iyi şekilde yürüttü" dedi.

Nurullah Kahveci başkanlığındaki yeni yönetimde, Adem Aktaş, Süleyman Ekim, Seyhan Karabacak, Mustafa Ataşman, Ramazan Turgut ve Gülümser Erol yer alırken, Denetim Kurulu ise Adem Kanyılmaz, Kadir Kırgezen ve Ulaş Şimşek’ten oluştu.
Kaynak: İHA