TÜGVA Kampı Dolu Dolu Geçti

TÜGVA Sinop Şubesi tarafından düzenlenen kış kampı son buldu.

TÜGVA Kampı Dolu Dolu Geçti
TÜGVA Sinop Şubesi Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik Merkezinde düzenlenen kış kampına Sinop merkez, Erfelek ve Durağan ilçelerinden toplam 60 öğrenci katıldı.

31 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen kış kampında milli ve manevi değerleri pekiştirmek amacıyla yapılan eğitimlerin yanında kültürel ve sportif faaliyetlerle öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Düzenlenen kamp hakkında açıklama yapan TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Fatih Özcan, "Sinop TÜGVA Ortaokul Koordinatörlüğümüz tarafından Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kış etkinliğimize toplam 60 kardeşimiz katılım sağladı. Programımız verimli ve dolu dolu geçti. İlk defa kamp deneyimi yaşayan, ilk defa şehir dışına çıkan öğrencilerimiz var. Dolayısıyla bu kamp gençlerimize güzel bir tecrübe oldu. Aileler de kampımızdan oldukça memnunlar. Gençlerimize hem milli ve manevi değerlerimizin anlatıldığı hem de eğlenceli aktivitelerin geçekleştiği bir etkinlik gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca kampımıza sağladıkları desteklerden ötürü TÜGVA Ortaokul Koordinatörü Bünyamin Ak, önceki dönem koordinatörümüz Eyüp Aksel ile Durağan Belediyesine ve Erfelek Müftülüğüne de teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA