Sübeylidereliler Çamur Ve Tozdan Kurtuluyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, “Çamura Bastırmayacağız” sloganıyla yola çıkan Burhaniye Belediyesi, Sübeylidere Mahallesi’ni yeni yüzüne kavuşturmak için kolları sıvadı. Yaklaşık 15 gün önce başlatılan proje kapsamında yol genişletme ve parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor.

Sübeylidereliler Çamur Ve Tozdan Kurtuluyor
Burhaniye Belediyesi tarafından başlatılan parke taş döşeme çalışması sonucu bugüne kadar 2 bin metrekare alan tamamlanırken, toplamda yaklaşık 4 bin metrekare taş döşenmesi öngörülüyor. Geçmişte yunak olarak kullanılan belediyeye ait eski binanın ise yıkılarak, yerine meydan düzenlemesi yapılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Necdet Uysal çalışmaları yerinde izlemek üzere Sübeylidere’ye ziyarette bulundu. Uysal’ı mahalle muhtarı Mustafa Demir karşıladı. Sübeylidereliler ile bir araya gelen Uysal, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Uysal, köyde ihtiyaç duyulan ne varsa yapılacağının ve işlerin tamamlanacağının sözünü verdi. Sübeylidere halkı ise, Başkan Uysal’a memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.
Kaynak: İHA