Milletvekili Konuk, Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, bazı köyleri ziyaret etti.

Konuk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ile Canhasan, Akçaşehir, Burunoba, Çoğlu, Kameni Dinek ve Madenşehri'yi ziyaret ederek, köyülülerle bir araya geldi.

Köylülerin istek ve sorunlarını dinleyen Konuk, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Karaman'ın kalkınması için gerekli tüm adımların atıldığını ve atılmaya da devam edildiğini ifade etti.

Konuk, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusu ile yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na da değinerek, Türkiye’nin güvenliğini tehdit eden terör örgütlerinin ortadan kaldırılması için sonuna kadar mücadele edileceğini belirtti.

Hükümetin bu konudaki kararlılığına işaret eden Konuk, şunları kaydetti:

"Amerika’ya, Rusya’ya, Çin'e, başka birçok ülkeye rağmen çok şükür oraya girebildik. Oraya girmek çok kolay değildi. Orada çok farklı hesaplar var ve biz bütün bunlara rağmen iyi de gidiyoruz. İnşallah o hattı sağlama aldığımız zaman ülkemiz çok daha güvende olacak. Biliyorsunuz bir mücadele veriyoruz, askerimiz sınır ötesi operasyon yapıyor ve buna rağmen ekonomimiz de gayet iyi gidiyor. Dolar çakıldı kaldı. Bunun başka dönemlerde olduğunu düşünün, bir ihtilal kalkışması oluyor, arkasından belki ölçeği dar ama bir harekata giriyorsunuz, ekonomi maşallah hiç bunlar olmamış gibi seyrinde dört dörtlük devam ediyor, ülkenin bütün yatırımları devam ediyor."

Kaynak: AA