Kırmızı Işıkta Geçen Sürücünün Çarptığı Bisikletli Ölümden Döndü

Çorum’da ışık ihlali yapan bir sürücü karşıdan karşıya geçmeye çalışan bisikletliye çarptı. Bisiklet sürücüsünün ölümden döndüğü kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Kırmızı Işıkta Geçen Sürücünün Çarptığı Bisikletli Ölümden Döndü
Çorum’un çeşitli caddelerindeki kazalar güvenlik kameralarına yansıdı. Trafik kazalarının hız, dikkatsizlik gibi trafik kurallarının ihlali sonucu meydana geldiği görüldü.

Buharaevler kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir bisikletliye hız kurallarına uymayan bir sürücü otomobiliyle çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya uçan bisikletli yaralandı.

Toptancılar Sitesi kavşağında da, zeminin ıslak olması nedeniyle bir anda kontrolden çıkan otomobil refüje çıktı. Gazi Caddesi’nde kameralara yansıyan trafik kazasında ise Bahabey Caddesi’nden Atatürk Anıtı’na seyir halinde olan otomobil sürücü caddede hız kurallarını ihlal ettiği için direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjde bulunan korkuluklardan karşı şeride geçti. Samsun-Çorum Çorum yolunda seyir halinde olan bir sürücü ise aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan duvara çarptı.

(Muhammed Muttalip Yalçın / İHA)
Kaynak: İHA