Kargı Esnaf Kefalet'te Helvacı Güven Tazeledi

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda gerçekleştirilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Helvacı yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Kargı Esnaf Kefalet'te Helvacı Güven Tazeledi
Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısının açılış konuşmasını Başkan Mehmet Helvacı yaptı. ‘’Kargı’nın ekonomisine büyük katkı sunan saygıdeğer esnaf ve sanatkarlarımız genel kurulumuza hoş geldiniz’’ diyerek genel kurulu selamlayan Başkan Helvacı, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Daha sonra divan başkanlığını seçimleri gerçekleştirildi.

Yapılan oylamada Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi 9. Bölge Birlik Başkanı Vedat Canbek divan başkanlığına, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin’de divan üyeliğine seçildi.

Divan Başkanı Vedat Canbek başkanlığında görüşülecek maddeler gündeme alındı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, gelir, gider raporlarının okunması, tahmini bütçe ve denetim kurulu raporlarını okunmasının ardından seçim maddesine geçildi.

Divan başkanlığına tek liste mevcut başkan Mehmet Helvacı tarafından sunuldu. Helvacının yönetim listesi oylamaya sunuldu. Gerçekleştirilen oylamada Mehmet Helvacı ve yönetim kurulu, üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçildi.

Üyelerin oyunu alarak seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor. Başkan Mehmet Helvacı, yönetim kurulu üyeleri Hasan Ayrancı, Emin Kaplan, Abdulaziz Akgül, Adem Bülbül, Denetim Kurulu üyeleri, Mustafa Uğur, İsmail Demirdiş.
Kaynak: İHA