Altyapısı Olmayan Mahallenin Kanalizasyon İhtiyacı Giderildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan yerleşim alanına başladığı kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

Altyapısı Olmayan Mahallenin Kanalizasyon İhtiyacı Giderildi
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı hattı bulunmayan yerleşim bölgelerine sıfırdan hat döşeme çalışmaları ile sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Ceylan Sokak’ta altyapı hattı bulunmayan yerleşim bölgesine sıfırdan 550 metre kanalizasyon hattı döşeyerek mahalleyi ihtiyacı olan sağlıklı ve kaliteli altyapıya kavuşturdu.

Atatürk Mahalle Muhtarı Mehmet Aybey, “Mahallemizdeki Ceylan Sokak’ta altyapımız yoktu. Aşırı yağmurlarda mahalleli çamurun içinde yürüyordu ve araçlarını bile kullanamaz hale gelmişti. Kanalizasyon sorunumuz olduğundan yolumuz da bozuk. MASKİ yetkilileri gelip gördüler ve komple sıkıntılı olan sokakta hemen kanalizasyon çalışmasına başladılar. Hizmetlerden çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA