MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Hatay'da Açıklaması

'Bu toprakların vatan olması için şehitlerimizin kanı sebil gibi aktı. Şimdi bu toprakları vatan olarak elimizde tutmak için yine şehitlerimizin kanı akıyor ama inşallah bu kan hainleri de içinde boğacaktır'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Bu toprakların vatan olması için şehitlerimizin kanı sebil gibi aktı. Şimdi bu toprakları vatan olarak elimizde tutmak için yine şehitlerimizin kanı akıyor ama inşallah bu kan hainleri de içinde boğacaktır." dedi.

Öztürk, beraberinde MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ve partililerle Reyhanlı ilçesine geldi.

Suriye'nin Afrin bölgesini işgal eden terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Reyhanlı'ya yönelik saldırılarda hayatını kaybeden Ahmet Şanverdi'nin taziye çadırına giden Öztürk ve beraberindekiler, aileye başsağlığı diledi.

Öztürk, burada yaptığı konuşmada, hainlerin ekmek yediği kapıya ihanet ettiğini söyledi.

Milletin tarihte birçok defa bu tip ihanetlerle karşılaştığını, hepsinin de üstesinden geldiğini anlatan Öztürk, şunları kaydetti:

"Kalleşçe, haince ve şerefsizce yüzlerini göstermeden, saklanarak onun bunun uşaklığını soyunmuşlar ve yıllarca bu toprakların ekmeğinden, nimetinden beslenmelerine rağmen bir köpek sadakati bile göstermekten acizler. Boşuna uğraşıyorlar. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, her zerresi şehit kanıyla yıkanmış topraklardır. Bu toprakların vatan olması için şehitlerimizin kanı sebil gibi aktı. Şimdi bu toprakları vatan olarak elimizde tutmak için yine şehitlerimizin kanı akıyor ama inşallah bu kan hainleri de içinde boğacaktır."

Öztürk ve beraberindekiler, daha sonra roketli saldırılarda hayatını kaybeden Fatma Avlar ve Rıfat Sinirli'nin de taziye çadırlarına giderek ailelerine başsağlığı diledi.

Kaynak: AA