Kaymakam Karataş Açıklaması Ülkenize Bağlı Olun, Hiçbir Zaman Hainlik İçerisinde Olmayın

Hisarcık Kaymakam Tuncay Karataş, Destekleme ve Yetiştirme Kursuna katılan lise öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada; “Ülkenize bağlı olun, hiçbir zaman hainlik içerisinde olmayın” dedi.

Kaymakam Karataş Açıklaması Ülkenize Bağlı Olun, Hiçbir Zaman Hainlik İçerisinde Olmayın
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi’nde yarıyıl tatilinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursuna katılan 12.sınıf öğrencilerine bir yemek veren Kaymakam Karataş, yemek sonrası yaptığı konuşmada,”İki hafta süresince kurslara büyük bir özveriyle katıldınız. Arkadaşlarınız gezerken sizler burada ders çalışıp, test çözdünüz. Bunu kendiniz için yapıyorsunuz ama aslında farkında değilsiniz bunu ülkeniz için yapıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın, hangi mesleği seçerseniz seçin hiç önemli değil. Yeter ki ülkenize milletinize sadık, bağlı insan olun. Hiçbir zaman hainlik içerisinde olmayın. Uyuşturucu gibi kötü alışkanlığı olan arkadaşlarınız varsa onları uyarın. Anlamıyorlarsa emniyet güçlerimize bilgi verin. Sizler sakın böyle şeylerden uzak durun. Bir de sizlerden ricam her gün yarım saat mutlaka kitap okuyun, bir köşe yazarı takip edin. Mümkün olduğunca gazete okuyun. Her zaman şehitlerimize bol bol dua edelim. Allah bize onların eriştiği mertebeye erişmeyi, Peygamberimizle komşu olmayı nasip etsin” diye konuştu.

Öğrenciler yemeğe katılan Jandarma Bölük Komutanı Hakan Özgül, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut ve gazetecilere meslekleri hakkında sorular sordular. (MA-EFE)
Kaynak: İHA